Wiek: Przedszkole, Szkoła Podstawowa
Wiek: Przedszkole, Szkoła Podstawowa
W PROGRAMIE:
Opowieść o tym, jak dawniej robiono zapasy na zimę
Rodzaje przetworów
Warsztaty kulinarne – gotowanie bigosu
Kapuściane zawody
Warsztaty - kiszenie kapusty
Wspólny posiłek - konsumpcja przygotowanego wcześniej bigosu i tradycyjnego chleba
Zakup pamiątek
Dzięki naszym zajęciom uczeń: zna rodzaje przetworów oraz proces kiszenia kapusty, wie, z czego składa się tradycyjna polska potrawa – bigos i uczestniczy w jej wykonaniu, doskonali umiejętność rzutu na odległość i rzutu do celu w grach i zabawach, integruje się z grupą
Czas realizacji programu: 5-6 godzin z przerwami na zabawę + czas dojazdu
CENA zł/os:
110 zł > > 45 os i więcej + 4/5 os opieki bezpłatnie
120 zł > > 40 - 44 os + 4 os opieki bezpłatnie
137 zł > > 35 - 39 os + 4 os opieki bezpłatnie
145 zł > > 30 - 34 os + 3 os opieki bezpłatnie
159 zł > > 25 - 29 os + 3 os opieki bezpłatnie
Mniejsze grupy kalkulujemy indywidualnie.
Możliwość wzbogacenia wizyty o:
przejażdżkę wozem lub saniami (w zależności od pory roku) - 500 zł/grupę
CENA ZAWIERA:
transport autokarem, opiekę pilota, realizację programu, bilety wstępu i opłaty za atrakcje wymienione w programie, ubezpieczenie NNW, bezpłatne miejsce dla opiekuna 1 na każde 15 uczniów